Over mij

Ik woon in Arnhem en werk graag op locatie door heel Nederland.

“We hebben je haast niet opgemerkt”, hoor ik vaak na afloop van een fotosessie. Ik vraag bij reportages nooit om een pose of iets dergelijks aan te nemen. Ik wil alle momenten vastleggen zoals ze zijn, zonder als fotograaf nadrukkelijk aanwezig te zijn.

In beelden denken, goed kijken en de kracht van licht gebruiken is waar ik 18 jaar geleden mee gestart ben in het theater. Na een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten heb ik met veel plezier jaren als lichttechnicus en technisch producent gewerkt. Ik weet hoe het is om achter en voor de schermen te staan. Hoe je een moment kan ensceneren en vastpakken. Ik let graag op kleine details en weet dat als die in orde zijn, het eindbeeld haar eigen verhaal vertelt.

Sinds 2015 gebruik ik deze ervaring, na het volgen van een fotografie opleiding, als professioneel fotograaf. Bij het maken van reportages en portretten gaat het voor mij over het vangen van het juiste moment. Door te observeren, vooruit te kijken, onzichtbaar aanwezig te zijn, mensen op hun gemak te stellen en snel te reageren lukt het me die momenten te vangen.

Ik word blij van tevreden klanten. Met veel van hen bestaat inmiddels een jarenlange relatie. Het is me snel duidelijk waar een opdrachtgever naar op zoek is.

Neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee en kan vlot een prijsindicatie geven of offerte maken.

 

In een tijd dat (online) alles beweegt vind ik een stilstaand beeld een verdiepende laag toevoegen.

De kracht is juist de verstilling van het beeld.