Portretten

Vaak vindt het eerste (zakelijke) contact plaats via een website of een LinkedIn-pagina. Dan wil je zelfverzekerd overkomen, authentiek en zoals jij bent. Herkenbaar en benaderbaar. Een professioneel portret is hierbij essentieel. Als portretfotograaf uit Arnhem kan ik deze  portretfoto’s maken.

Lees meer

Professionele portretfoto voor zakelijk gebruik Gemaakt door portretfotograaf Jeroen van Heijningen uit Arnhem Portretfoto voor website, LinkedIn en meer Portretfoto Arnhem 3 LR - portretten - © Jeroen van Heijningen-.jpg Foto laten maken Arnhem Gemaakt door freelance portretfotograaf 10 LR - portretten - © Jeroen van Heijningen-.jpg Portretfoto voor CV, LinkedIn en meer laten maken Zakelijke portretfoto in Arnhem

Geen tijdsdruk

Er zijn mensen die zich meteen goed voelen voor een camera. Echter, de meesten slaan wat dicht. Je bent daardoor niet meer ontspannen waardoor elke houding en lach onnatuurlijk zal overkomen. Dat snap ik als fotograaf als geen ander. Ik neem ruim de tijd om een portret of profielfoto te maken. Na een eerste serie kijken we samen de gemaakte foto’s terug. Hierdoor zie je zelf meteen wat wel en niet werkte en zal je met meer vertrouwen de volgende serie ingaan. We stoppen pas als er foto’s zijn gemaakt waarmee je echt tevreden bent!

Een enkel portret of profielfoto’s van een heel team

De ene keer word ik gevraagd om van één persoon een specifiek portret te maken voor bijvoorbeeld een tijdschrift of een website. De andere keer om van alle medewerkers van een bedrijf nieuwe profielfoto’s te maken. De aanpak is weliswaar anders, maar de aandacht en zorgvuldigheid waarmee ik de opdrachten aanpak zijn altijd hetzelfde.

Mobiele fotostudio

Op de afgesproken dag ben ik aanwezig met een complete studioset. Nadat ik alles heb opgebouwd kunnen we beginnen. Door verschillende technieken, maar vooral door goed te kijken naar jouw natuurlijke houding maken we samen het perfecte portret! Ik geef aanwijzingen die makkelijk te volgen zijn. Het is geslaagd als jij je op je gemak voelt en ik de foto’s kan maken waarop je zelfverzekerd overkomt en uitstraalt wie je bent.

Nabewerking van je profiel- en portretfoto

Na de fotoshoot selecteer ik alleen of samen met jou de beste foto’s. Thuis bewerk de selectie zorgvuldig na. Hier besteed ik veel aandacht aan. Dit is het moment waarop de beelden tot leven komen.

Het eindresultaat stuur ik digitaal op, altijd in twee formaten (voor schermgebruik en voor afdrukken). De foto’s die ik maak zijn altijd vrij te gebruiken, ook als het voor andere doeleinden is dan aanvankelijk bedacht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je op zoek naar een professioneel portretfotograaf in Arnhem en omstreken of wil je dat ik met je meedenk over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Ik denk graag met je mee en kan vlot een prijsindicatie geven of een offerte maken.