Reportages

Een opening van je nieuwe praktijk, een brainstorm met collega’s, viering van je afstuderen, een bijeenkomst met vrijwilligers. Het zijn allemaal momenten waarop mensen samenkomen met goede energie en die wil ik in beeld vastleggen. Of heb je nieuwe foto’s voor je website nodig? Dan ben ik aanwezig bij jouw werk, coachingsessie, muziekles, en leg ik daarvan de interactie en de momenten vast. Hieronder vind je een selectie van reportages die ik eerder heb gemaakt.

Lees meer

Werkwijze Reportage

Voorafgaand aan de reportage hebben we via de e-mail en/of telefonisch contact om jouw wensen duidelijk te krijgen. Ik denk graag met je mee. Het aantal te leveren beelden, de levertermijn en de vergoeding spreken we ook van tevoren door

Op de afgesproken dag ben ik aanwezig met de juiste apparatuur. Ik heb oog voor interactie, sfeer en details. Door een duidelijke focus (n.a.v. jouw wensen) zie ik als fotograaf veel meer dan dat je snel met een smartphone zou vastleggen. Ik neem de tijd, dat zie je terug in de kwaliteit van de foto’s.

Ik beweeg mij tussen de mensen zonder dat ik opval en probeer intussen de mooiste composities en juiste momenten in beeld te vangen.

Na afloop selecteer ik de foto’s en bewerk ze na. Hier besteed ik veel zorg en aandacht aan. Dit is het moment waarop de beelden tot leven komen.

De selectie stuur ik je digitaal op, altijd in twee formaten (voor schermgebruik en voor afdrukken). De foto’s die ik maak zijn voor de opdrachtgever altijd vrij te gebruiken, ook als het voor andere doeleinden is dan aanvankelijk bedacht.